Home » Contact » Retour

Retourvoorwaarden

Omdat het logisch is dat niemand een door een ander gedragen product wilt kopen/dragen hanteren wij zéér strenge/strikte retour voorwaarden met betrekking tot het retourneren van onze extensions/ producten. 

Wij bekijken dan ook individueel of wij extensions wel of niet retour accepteren.

Wij verzoeken al onze klanten daarom met klem om de onderstaande retour voorwaarden goed door te nemen alvorens bestellingen retour te sturen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

 

Retour? Vul altijd onderstaand retourformulier in en voeg deze toe bij je retourpakket. 

Meld dat  je item retour komt of dat je een item wilt ruilen altijd eerst via info@barbiejhair.nl aan. 

 

Uitzonderingen retourneren

- Het product en verpakking mag niet geopend of beschadigd zijn.

- Je gaat zorgvuldig om met de verpakking en materialen. Verpakkingen die zijn opengescheurd, of de verzegelsticker van verscheurd zijn, nemen wij niet retour. 

- Wij nemen enkel originele verpakkingen en producten retour, er mag niets ontbreken, de producten dienen op dezelfde manier zoals het bij u geleverd is, bij ons retour te komen. Indien je extension zijn bevestigend met een verzegeling mogen deze niet zijn losgeknipt of losgehaald. Ook als de verpakking zelf een verzegeling bevat moet deze nog intact zijn en mag deze niet kapot zijn. Een verzegeling in de vorm van een plakband of een verzegelsticker is ook een verzegeling. 

- Extensions die zijn gebruikt, geknipt, geföhnt, gestylt of andere producten die zijn toegepast aan de extensions, mogen niet geretourneerd of geruild worden. 

- Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn (customized producten) zoals u parts en andere op maakt gemaakte producten. 

- Je bent zelf aansprakelijk voor de retourzending. Retourkosten vergoeden wij niet.

- Pakketten die retour komen na 14 dagen, nemen wij niet retour! Wij zullen het pakket altijd aan u retourneren, let op de kosten kunnen op u verhaald worden. U heeft 14 dagen de tijd om het pakket te retourneren

 

 

 

Verzegeling
LET OP is je product voorzien van een verzegeling en geldt het heroepingsrecht? Dan kun je jouw product enkel retour sturen als de verzegeling niet gebroken is. 

Uitzondering maatwerk

“Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Dit geldt voor pruiken, u parts en andere extensions welke op maat worden gemaakt. Dit is ook van toepassing op gedrukte artikelen zoals tshirts. U part en pruiken kunnen dan ook niet retour worden gezonden. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

•Als wij extensions of een ander item retour ontvangen die op een van de bovengenoemde punten niet voldoet aan de door ons gestelde voorwaarden, zullen wij jou hier per e-mail van op de hoogte stellen. 

•Het herroepingsrecht is een zichttermijn en geen probeertermijn. Geretourneerde producten mogen geen nare (rook)luchtjes bevatten.

•wij adviseren met klem om altijd een sample aan te vragen. Zo kun je altijd zelf het product zien en of testen. Ook voor de kleur is het aanvragen van een sample noodzakelijk. 

 

Indien je het artikel wenst te ruilen voor een andere kleur, dien je dit aan te geven per email

Info@barbiejhair.nl . Is het meer dan twee weken geleden dat je je artikel retour hebt gestuurd en is je retour nog steeds niet verwerkt bij je saldo (of in geval van een iDEAL betaling teruggestort op je bankrekening), dan kun je het beste contact met ons opnemen info@barbiejhair.nl