Gratis retour

Home » Contact » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Barbiejhair.

Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en transactie tussen de Barbiejhair en de klant, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

Door uw bestelling geeft u te kennen met deze leverings- retour en betalingsvoorwaarden akkoord te gaan.
• Alle vermelde prijzen op onze website en in onze winkel zijn inclusief BTW.
• Bestellingen worden pas geleverd nadat de betaling hiervoor is voldaan via iDEAL, Paypal of anders zoals door beiden partijen overeen is gekomen.
• Doorgaans worden bestellingen binnen 8 uur na ontvangst van uw betaling verzonden. Tenzij anders in aangegeven en onder voorbehoud van eventuele post vertragingen. En vertragingen ontstaan door het niet voorradig zijn van door de klant bestelde producten. Is je product niet uit voorraad leverbaar? Dan kunnen wij je product bestellen en binnen 15 werkdagen leveren. Mocht dit anders zijn dan staat dit bij het product aangegeven.
• Uit hygiënische overweging kunnen Haarextensions, weave haar en los haar niet worden geruild. Indien de verpakking geopend is. Zie retourvoorwaarden.
Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Final sale items kunnen niet worden geretourneerd

Verzending
Barbiejhair is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van poststukken. Indien je een pakket (extra)verzekerd verzonden wilt hebben kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of per email, dit is namelijk tegen meer betaling mogelijk. Bekijk voor meer informatie ook de verzend pagina.

• Barbiejhair stelt zich niet aansprakelijk voor het eventueel verkeerd gebruik(lees hiervoor dus ook aandachtig onze webshop goed door) van de geleverde producten. Zo geven wij geen garantie op het verven en of bleken van het haar, en ook geen garantie wanneer je het haar (met de verkeerde en of zonder producten) op een hoge stand styled of krult.
• Ons weave haar, los haar en extensions zijn gemaakt van 100% echt natuur haar. Hierdoor kan een afwijking in kleur of texture voorkomen.
• Wij adviseren met klem om eerst een sample aan te vragen alvorens tot een beslissing van aankoop over te gaan.
• Barbiejhair is niet verantwoordelijk voor foutieve bestellingen, texturen, kleur, aantal stuks of gewicht.
• Verkeerd bestelde producten( met uitzondering van gepersonaliseerde items/ uparts/ extensions/ haar, gedrukte tshirts en sale producten) kunnen eventueel in overleg binnen 14 dagen na ontvangst geruild worden, mits ongebruikt..
• Garantie en vergoeding inzake ontvangen beschadigde producten( met uitzondering van haar) worden door ons in behandeling genomen binnen 14 dagen na ontvangst pakket, mits producten niet gebruikt zijn
lees voordat je jouw bestelling plaatst altijd eerst de retourvoorwaarden.


Klachten.
• Klachten worden altijd schriftelijk in behandeling genomen. Heb je een klacht? Stuur een e-mail of vul ons contactformulier in. Indien je een klacht hebt dien je het haar binnen 7 dagen na ontvangst te laten zien. Dit lijkt kort dag, maar indien er bij hoge uitzondering iets mis zou zijn met het haar dan kun je dit binnen een week ook al zien.
Bij het accepteren van de voorwaarden ga je akkoord dat je zelf of je naasten bij een klacht , geen openbare berichten op social media plaatsen om Barbiejhair te schaden via social media of woord. Mocht dit toch gebeuren dan zal Barbiejhair zich hier juridisch op beroepen en de eventueel gemaakte schade verhalen op de verspreiders. Wij staan open voor verbetering en staan dan ook open voor elke vorm hiervan.
Over ons privacybeleid
Barbiejhair geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor(het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden
Barbiejhair
0619743522
KVK: 47439018

 

 

 

retour

De artikelen welke recht op retour hebben dienen bij retour voorzien te zijn van een onaangebroken strip. 

Hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waar de verzegeling van verbroken is
Producten die na opening niet terug kunnen worden genomen om hygiënische of gezondheidsrisico’s mogen uitgesloten worden van herroeping. Deze producten moeten dan echter wel verzegeld zijn.

Uitzondering maatwerk

“Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Dit geldt voor pruiken, u parts en andere extensions welke op maat worden gemaakt. Dit is ook van toepassing op gedrukte artikelen zoals tshirts. U part en pruiken kunnen dan ook niet retour 

 

 

•Als wij extensions of een ander item retour ontvangen die op een van de punten niet voldoet aan de door ons gestelde voorwaarden, zullen wij je hier per e-mail van op de hoogte stellen. 

•Het herroepingsrecht is een zichttermijn en geen probeertermijn. Geretourneerde producten mogen geen nare (rook)luchtjes bevatten.

•wij adviseren met klem om altijd een sample aan te vragen. Zo kun je altijd zelf het product zien en of testen. Ook voor de kleur is het aanvragen van een sample noodzakelijk. 

 

Indien je het artikel wenst te ruilen voor een andere kleur, dien je dit aan te geven per email

Info@barbiejhair.nl . Is het meer dan twee weken geleden dat je je artikel retour hebt gestuurd en is je retour nog steeds niet verwerkt bij je saldo (of in geval van een iDEAL betaling teruggestort op je bankrekening), dan kun je het beste contact met ons opnemen info@barbiejhair.nl

Omdat het logisch is dat niemand een door een ander gedragen product wilt kopen/dragen hanteren wij zéér strenge/strikte retour voorwaarden met betrekking tot het retourneren van onze extensions/ producten. 

Wij bekijken dan ook individueel of wij extensions wel of niet retour accepteren.

Wij verzoeken al onze klanten daarom met klem om de onderstaande retour voorwaarden goed door te nemen alvorens bestellingen retour te sturen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

 

Uitzonderingen retourneren

- Het product en verpakking mag niet geopend of beschadigd zijn.

- Je gaat zorgvuldig om met de verpakking en materialen. Verpakkingen die zijn opengescheurd, of de verzegelsticker van verscheurd zijn, nemen wij niet retour. 

- Wij nemen enkel originele verpakkingen en producten retour, er mag niets ontbreken, de producten dienen op dezelfde manier zoals het bij u geleverd is, bij ons retour te komen. Indien je extension zijn bevestigend met een verzegeling mogen deze niet zijn losgeknipt of losgehaald. Ook als de verpakking zelf een verzegeling bevat moet deze nog intact zijn en mag deze niet kapot zijn. Een verzegeling in de vorm van een plakband of een verzegelsticker is ook een verzegeling. 

- Extensions die zijn gebruikt, geknipt, geföhnt, gestylt of andere producten die zijn toegepast aan de extensions, mogen niet geretourneerd of geruild worden. 

- producten voorzien van een hygiene zegel kunnen enkel retour gezonden worden wanneer deze zegel niet verbroken is.

- Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn (customized producten) zoals u parts en andere op maakt gemaakte producten. 

- Je bent zelf aansprakelijk voor de retourzending.

- Pakketten die retour komen na 14 dagen, nemen wij niet retour! Wij zullen het pakket altijd aan u retourneren, let op de kosten kunnen op u verhaald worden. Je hebt 14 dagen de tijd om het pakket te retourneren.