Gratis retour

Home » Aantal extensions

Hoeveel gram extensions je nodig hebt is afhankelijk van je eigen haar

Oké, je wil dus extensions bestellen en je hebt alle keuzes al gemaakt en nu moet je kiezen hoeveel gram je nodig hebt. Hoeveel gram je nodig hebt, hangt erg sterk af van je eigen haar. Heb je bijvoorbeeld dun haar, dan kies je voor minder gram. Anders zie je je extensions erg duidelijk zitten en loopt het niet mooi over in je eigen haar. Wanneer je erg dik haar hebt en bijvoorbeeld extensions wil om het te verlengen, heb je meer gram nodig. Als je dan kiest voor 50 gram, zal je het verschil niet zien of ziet het er in verhouding met je eigen haar, raar en niet natuurlijk uit.

 

Hoeveel hairextensions heb je nodig voor normaal haar?

Is jouw haar niet dun, maar ook niet dik? Dan kun je kiezen voor 100 tot 160 gram hairextensions. Het is hierbij ook afhankelijk van je wat je wil bereiken en wat voor kapsel je voor ogen hebt. Wil je echt een weelderige bos haar dat een stuk dikker en langer is dan je eigen haar, dan heb je wat meer nodig en kun je met normaal haar kiezen voor 160 gram. Wil je gewoon een iets volume of wat verlenging in je haar( en heb je zelf dun tot normaal haar), dan kies je voor 100 gram. Ook dit is afhankelijk van je eigen haar, maar vanaf 160 gram extensions zal het  opvallen dat er iets anders aan je haar is en zal daarmee ook je hele uitstraling veranderen!

Hoeveel gram hairextensions heb je nodig bij dik haar?

Heb jij al een dikke bos haar en hoor je mensen vaak zeggen dat je zulk dik haar hebt? Maar wil je toch nog een stapje verder of wil je juist wat langer haar? Ook dan kun je kiezen voor hairextensions. Wanneer je zelf al heel dik haar hebt zul je dus ook veel extensions nodig hebben om verschil te kunnen zien. Bij erg dik eigen haar, raden we dan ook meestal 240 tot 300 + gram aan.